Árak

Bejelentkezés:

Kezelések előzetes időpontegyeztetés alapján. Kérem keresse fel az alábbi elérhetőségek egyikét:

Bowen Bea
okl. Haladó Bowen Alkalmazó
+3630 301 7990
info@beabowen.com
1222 Budapest, Ungvári utca 13.
M M M - Minőségi Manuáltechnika Mindenkinek!

Kezelések árai:

Felnőtteknek az első kezelés:                                                                                                       10.000 Ft
Felnőtt és gyermek egyidejű kezelése 1 alkalom:                                                                          15.000 Ft
Csecsemőknek, kisgyermekeknek a                                        Baba-Bowen kezelés díjmentes.
Egyéni díjszabás. Keressen bizalommal!

Bérletes kedvezmények:

Az elmúlt évek számos kezelése során az a tapasztalat, hogy a mai ember 30-as éveire annyi traumát, stresszt gyűjt be, hogy egyetlen kezeléssel nem minden esetben tudja a szervezet teljes testi-lelki egyensúlyát visszaállítani.  Ezért szeretnék segíteni azoknak, akik befektetnek a saját egészségükbe:


3 alkalmas felnőtt bérlet                                                                                                            25.000 Ft (8.333 Ft/alk)

3 alkalmas kedvezményes bérlet (diák,kismama, nyugdíjas)                                              22.000 Ft (7.333 Ft/alk)

6 alkalmas felnőtt bérlet                                                                                                           48.000 Ft (8.000 Ft/alk)
6 alkalmas kedvezményes bérlet (diák,kismama, nyugdíjas)                                              42.000 Ft (7.000 Ft/alk)

a Bérletek családon - és kategórián belül átruházhatóak, és vásárlástól számítva 1 év alatt bármikor felhasználhatóak - előre egyeztetett időpont alapján.

Kezelések helyszíne:

1222 Budapest Ungvári utca 13.

Időpontok:

8:00-9:00; 18:00-20:00

Kezelések időtartama:

Annak érdekében, hogy tervezhető legyen, mennyi időt is kell egy kezelés alkalmával szabaddá tenni:

Átlagosan egy kezelés 15 - 45 perces időintervallumon belül tart, az egyén pillanatnyi állapota, kezelendő probléma függvényeként. (A legelső alkalommal érdemes egy órát számítani, a probléma ismertetésére és az esetlegesen felmerülő kérdésekre).

Kezelések gyakorisága:

Gyakran felmerülő kérdés, milyen gyakran célszerű Bowen kezelésekre járni:

Amennyiben a problémát nem sikerül egyetlen kezelés alkalmával megoldani (erre is van példa), akkor további kezelések heti egy alkalommal végezhetőek, optimális esetben 7 naponta.

Az esetek túlnyomó többségében tapasztalatom szerint 3-4 alkalom után bármilyen problémával is fordultak a Bowen Alkalmazóhoz, annak valamilyen irányba fejlődnie kell.

 kezelési, árak, akciók, bowenwork, homeopátia, lélek, szellem, öngyógyítás,terhesgondozás, gyermekgondozás.

Magamról:

Köviné Gyurcsán Beáta,  (Bowen Bea) vagyok.

2010 óta állok szigorúan vett professzionális kapcsolatban ezzel az egyedülálló módszerrel - és nem győzök a mai napig elcsodálkozni kivételes hatékonyságán. 

Elsőként évekkel ezelőtt a saját bőrömön tapasztaltam meg áldásos hatásait, és személyes tapasztalataim motiváltak arra, hogy ezt a módszert behatóan tanulmányozzam, a lehető legmagasabb szinten elsajátítsam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Azóta az elköteleződésem csak erősebb lett. Az élet hozta a váratlanábbnál váratlanabb fordulatokat.

Először feleség és mindössze két hónap múlva várandós anyuka, majd hamarosan két makkegészséges gyermek édesanyja lettem - ami további lehetőségek és kihívások teljes arzenálját vonultatja fel nap mint nap.

Néhány gondolat a saját motivációmról - hogy is jött az ötlet, hogy BOWEN alkalmazó legyen belőlem?

Egy nagy babát kihordani nem könnyű, kétszer nagy babát kihordani pláne nem az. Második gyermekemmel szülés előtt két héttel már olyan deréktáji-, csípő fájdalmaim voltak, hogy járni is alig bírtam, nemhogy az éppenhogy kétéves gyermekemmel foglalkozni...

Óriási szerencsémre (és azóta is töretlenül hiszek abban, hogy véletlenek nincsenek) véletlenül pont akkor érkezett Magyarországra Liebe György - akihez már férjem révén akkor is  - baráti szálak fűztek. Telefonon beszéltünk - és a hangom elárulta, mennyire szenvedek. Egy óra múlva nálunk volt, és segített. 6 nap alatt összesen 3 kezelést kaptam tőle.

Pár nap után azt vettem észre, nem fáj semmim, tudok pakolni, fel tudom emelni a lánykám, és képes vagyok minden házimunkát elvégezni.

Az egészet az koronázta meg, hogy mindössze 11 órás vajúdás után 4500 grammos, 62 cm-es fiam természetes úton hoztam a világra.

 

Következő alkalommal Gyuri látogatásakor épp mellgyulladásom volt a túl sok tej miatt, nagyobbik gyermekem 40 fokos lázas, a pár hetes kicsi éhes..

Gyuri jött, látott, győzött: pár BOWEN mozdulat rajtam, a kicsin, és a nagyon. Negyed óra múlva az eredmény: nagyobbik hőmérséklete 36,5 fok, kicsi eszik, nekem nem fáj a mellem.

Annyira megdöbbentett, hogy negyed óra alatt ekkora csodát tud valaki véghezvinni, hogy ott helyben elhatároztam, akármi lesz is, én ezt a módszert TUDNI AKAROM! Gyuri, a maga szerénységével szabadkozott, ezt a csodát nem ő, hanem az én testem csinálta, a BOWEN csak segített! Hm...

Ahogy teltek a hónapok, és a kicsi életritmusa is beállt, Gyuri látogatásai során egyre több szó esett arról, hogy azt a módszert itthon is meg kellene honosítani - a vége az lett, hogy beindult az oktatás, és én pedig ott ültem a lelkes tanítványok között.

A tanfolyamokat kiváló eredménnyel végeztem el - és a lendületem azóta is töretlen...

A Bowen alkalmazói hivatás is egy életen át tartó tanulási folyamat - amely mellett, más területeken is jártasságot szereztem.

Életutam kalandos - a szakmai előmenetelem bővelkedik jópár vargabetűben és minimum 150 fokos fordulatokban... Voltam zenész (ez az első szakmám, konziban ütősként végeztem), de két közgazdasági diploma is fityeg a tarsolyomban, 2 nyelvvizsga, no és 12 évnyi gazdasági munkaviszony különböző nemzetközi nagyvállalatoknál.

Egy ideig élvezetes volt számomra a gazdasági pálya, de az anyává válás egy teljesen új érdeklődési kört hozott: első gyermekem születésével elkezdtem asztrológiát tanulni - ami hozta maga után a többi, ezotériával, spiritualitással és önismerettel kapcsolatos irányt - a tarot kártyákat, a pszichodrámát, Hellinger családállítást, egyéni önismereti terápiát, belső utazást,  dr. R. G. Hamer professzor - féle Új Germán Medicinát (GNM)  és még sok mást. Autodidaktaként kiképeztem magam a homeopátia alapjaiból, és egy  - a hagyományos orvoslástól  - merőben más szemmel nézem a világot. Rengeteg alapvető homeopátiás szert és azok használatát ismertem meg annak érdekében, hogy cseperedő két ifjoncomat szelíd módon, kemikáliák tömkelege nélkül egészségben tarthassam. Plusz, egy alapvető szemléletváltozást is a magaménak tudhatok. A Tudatosságot.

Célom, hogy másoknak tudásommal, tapasztalataimmal , hozzáértésemmel, megérzéseimmel és személyes példámmal hasznára váljak - és közben megtaláljam önvalóm lényegét.

 

Biztos vagyok benne, hogy Önnek is van, amiben tudok segíteni. Keressen fel bizalommal!

Honlap készítés